getuigenissen

recensies, ervaringen, testimonials

Cindy

huisvrouw

"Dank je wel nogmaals, het heeft me echt geholpen. Er viel een last van mn schouders letterlijk en figuurlijk. En het was erg fijn dat je me begrijpt., met relatief weinig woorden. Dat is ook heel fijn . De ontlading die je bij mij veroorzaakte zat op zoveel mogelijk manieren vast. Je komt precies op het juiste moment. echt kontakt maken zoals met jou is erg fijn. En doet me erg goed."

Freddie

met griep thuis

"Heel herkenbaar dat artikel dat jij mij stuurde. Ben nu je podcasts aan het beluisteren (https://soundcloud.com/watkanerbeter). Mooi werk. Vader Aarde ga ik ook maar eens aanschaffen. Inderdaad is het op tijd en heeft het zo moeten zijn, mooi is dat. "

Monique

zelfstandige

"alles stroomt"
"blijf janken met jou"

"super tof"

Ron

ondernemer

"Wat u schrijft is allemaal erg raak, het komt bij me binnen"

r

zoeker naar waarheid

"(...) hoewel dit pijnlijk is om te horen ben ik dankbaar dat je me dit open durft te zeggen. Want het leert me dingen over mezelf die ik zelf niet zie. Het eerste dat hierbij in me opkomt is dat dit in verbinding staat met mijn weerstand om te uiten wat in me omgaat. Dit komt omdat ik als buitenbeentje steeds de kop ben ingedrukt in het verleden om te waarheid te spreken. Waardoor ik wat gesloten ben, zeker via schrijven. Ik heb me nu dan ook voorgenomen om zo voluit mogelijk te antwoorden aan jou...

Ik ben een zoeker naar waarheid, en ik ben zelf ook enkel in staat om waarheid te spreken.
Het allemaal nieuw voor mij. Ik ben heel blij jou website gevonden te hebben, want hij resoneert diep in mij. Ik bewonder wat je doet, want het vult me met diep verdriet dat er zoveel kennis is verloren gegaan in de wereld. Dat jij probeert deze kennis te bewaren en naar boven te brengen vind ik fantastisch. Je website is ook heel overzichtelijk en je schrijft aangenaam en in duidelijk verstaanbare taal.
Ik droom ervan om op een andere manier te leven in en met de natuur, zelfvoorzienend, vanuit het hart.
Ik herken mezelf in de symptomen die je aanhaalt op jou website wat me een gevoel geeft eindelijk op het juiste spoor te zitten. Ik voel mijn potentieel diep in me, maar het geraakt niet geuit, door de trauma's van mezelf en mijn familie."

@het lichaam liegt nooivt, 2008-2022 - hetlichaamliegtnooit.nl
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin